Vissza

Előfizetési információk

Ha Ön korábbi - már lejárt - előfizetését szeretné megújítani, kérjük, KATTINTSON IDE!

Ha Ön jelenleg is élő előfizetését szeretné meghosszabbítani, lépjen be az oldalra felhasználónevével és jelszavával, majd kattintson az "Előfizetés-hosszabbítás" feliratra!

Ha Ön most tájékozódik az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, olvassa el az alábbiakat!

Miben segít az előfizetőknek az Építésijog.hu portál?

Az Építésijog.hu portál célja, hogy segítse Önt a tisztánlátásban és a jogi buktatók – viták, perek, büntetések – elkerülésében az építésügy területén. Így Ön időt, pénzt és energiát takaríthat meg; nagyobb biztonságban, nyugodtabban végezheti szakmai munkáját. Mindebben az alábbi módon támogatja Önt az Építésijog.hu:


FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ „ELEKTRONIKUS KÉZIKÖNYV”

Az építésügyben manapság gyakran módosulnak a jogszabályok, nyomtatott jogi segédanyagokat nem érdemes kiadni, hiszen azok sokszor már a megjelenéskor elavulnak. Az Építésijog.hu portál szerzői folyamatosan figyelik a változásokat, és a tájékoztató anyagokban átvezetik a szükséges módosításokat. Így Ön mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő információkhoz férhet hozzá a portálon. A változások tényéről és gyakorlati jelentőségéről külön cikkek adnak magyarázatot; ezek megjelenéséről Ön mindig külön tájékoztatást kap a portál Változásértesítő hírleveléből.


MEGBÍZHATÓ, KÖZÉRTHETŐ TARTALOM

Az Építésijog.hu portál tartalmának összeállításán és frissítésén mintegy húsz fős szakértői csapat dolgozik. Munkájukat dr. Jámbor Attila fogja össze, aki ügyvédként több mint tíz éve foglalkozik nap mint nap építési jogi ügyekkel, és a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karon is oktatja a jövő építőipari szakembereit ezen a területen. Így Ön a portálon megbízható információkhoz juthat, nem kell bizonytalan internetes forrásokra vagy szóbeszédekre hagyatkoznia, ha tisztán akar látni egy-egy ügyben. A portál szerzői közérthető, gyakorlatias módon elmagyarázzák, amit egy-egy témakörhöz, változáshoz vagy fogalomhoz kapcsolódóan tudni érdemes, szükség szerint több különböző jogszabályból is egy helyre gyűjtve a lényegi információkat – nem Önnek kell végigbogarásznia egy sor kapcsolódó törvény vagy rendelet szövegét.


PONTOS JOGSZABÁLYI HIVATKOZÁSOK

Az Építésijog.hu portál tájékoztató anyagai minden egyes lényegi állításnál pontosan megadják azt a jogszabályi helyet is, ami az adott állítást alátámasztja. Így egy problémás helyzetben Ön is mindig pontosan tud hivatkozni az egyes jogszabályokra, ami jelentős előnyhöz juttatja Önt a vitában. (Illetve így azzal is hamarabb tisztában lehet, hogy melyek azok az ügyek, amelyben Önnek eleve nem érdemes jogvitába bonyolódnia.)

--------------------------------------------------


KEDVEZMÉNY A KÖTELEZŐ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS ÁRÁBÓL

Amennyiben Ön a jogszabály szerint kötelező tervezői vagy kivitelezői felelősségbiztosítást köt a kotelezofelelosseg.hu oldalon, akkor ennek díjából 10% kedvezményt vehet igénybe az Építésijog.hu szolgáltatás előfizetőjeként.

--------------------------------------------------


„ÉRDEMI SEGÍTSÉG”-GARANCIA!

Az Építésijog.hu készítőinek határozott szándéka, hogy Ön a portálnak köszönhetően valóban érdemi segítséghez jusson: szakmai munkájához ténylegesen megkapja a szükséges építési jogi információs támogatást. Ha Ön úgy érzi, hogy mégsem kapta meg ezt, akkor élhet az „Érdemi segítség”- garanciával, azaz visszakaphatja a teljes előfizetési díjat! Ezt a lehetőséget az éves előfizetést választó új felhasználóinknak tartjuk fent: nem kell mást tenniük, mint a megrendeléstől számítva 60 napon belül jelezni, hogy élni kívánnak a garanciával. Ez esetben minden további nélkül visszautaljuk a díjat az Ön számlájára. Így az előfizetés az Ön számára teljesen kockázatmentessé válik.

--------------------------------------------------

Előfizetési díjak:

Negyed évre: 9.990 Ft + áfa

Egy évre, 60 napos „Érdemi segítség”-garanciával: 33.800 Ft + áfa

--------------------------------------------------

Amennyiben

  • Ön úgy érzi, hogy túl sok idejét és energiáját veszi el az építési jogszabályok változásainak követése és értelmezése,
  • Ön tart attól, hogy egyszer bírságot kap, vagy nem fizetik ki a munkáját azért, mert nem ismert valamilyen jogszabályt,
  • Ön bizonytalan, hogy pontosan milyen jogszabályokra kell hivatkoznia egy-egy építési jogi vitában,
  • és szeretné nagyobb biztonságban, nyugodtabban végezni szakmai munkáját,

akkor javasoljuk, hogy fizessen elő a portál használatára a lenti űrlapon!
Nem kell kockázatot vállalnia, hiszen egy éves előfizetés választásával védi Önt az „Érdemi segítség”-garancia.

--------------------------------------------------

Amennyiben még maradtak Önben kételyek, akkor a további tájékozódást az alábbiakkal tudjuk még segíteni – az egyes kérdésekre kattintva megnyílnak a legjobb tudásunk szerint összeállított válaszok:

Mert az ÉpítésiJog.hu portál nem egyszerű jogtár: itt az egyes témakörökhöz, fogalmakhoz, illetve aktuális változásokhoz kapcsolódó gyakorlatias, közérthető magyarázatokat talál a felhasználó, mindenütt megnevezve a pontos jogszabályi helyeket, melyekre egy vitás helyzetben hivatkozni lehet. Nem tudunk más olyan portálról, ami ilyen szolgáltatást nyújt.

Úgy gondoljuk, nagy valószínűséggel fog találni az Ön problémájához kapcsolódó anyagokat is, hiszen a portál a teljes építési ügyi joganyagot (sőt, a kapcsolódó egyéb jogszabályokat is) felöleli. A Fogalomtár, illetve a portál intelligens keresőfunkciója segíthet az elindulásban – de a szerkesztőségtől is kérhetnek személyes segítséget az oldal tartalmával kapcsolatban az előfizetők. Ha pedig netán valóban nem talál információt az oldalon, akkor – éves előfizetőként – az „Érdemi segítség”-garanciával élhet, és 60 napon belül vita nélkül visszautaljuk Önnek az előfizetési díjat. Nem kell tehát fölösleges kockázatot vállalnia.

Az építési jog speciális jogterület, a jogászok többsége nem mélyült el benne. Ha az Önök jogásza valóban specialista ezen a téren, akkor lehet, hogy tényleg nincs szükségük erre a portálra. Bár ebben az esetben is érdemes lehet az Építésijog.hu portálon tájékozódni, mielőtt jogászhoz fordul: ha belegondol, egy ügyvéd szűk két munkaórájának díjáért nálunk egy évre vehet előfizetést…

Még egy szűkebb szakterület esetében is valószínűleg évente jónéhány órát a jogszabályok böngészésére kell fordítania, esetleg továbbképzésre, konferenciára is be kell fizetnie. Ráadásul még így is előfordulhat, hogy valamilyen fontos változás elkerüli a figyelmét, például amikor olyan jogszabály módosul, amiről eredetileg nem is gondolná, hogy érintheti az Ön szakterületét. Ha az Építésijog.hu portál révén évente csak egy-két fontos dologban tud tisztábban látni, valószínűleg már megéri az előfizetés.

Lehet, hogy elég, de akkor számolnia kell azzal, hogy az adott problémához kapcsolódó jogszabályok teljes körű felkutatása és értelmezése meglehetősen időigényes lehet, különösen annak, akinek ebben nincs gyakorlata és tapasztalata. A kollégák tapasztalataira és a szóbeszédre hagyatkozni pedig kockázatos: egyáltalán nem biztos, hogy az éppen hatályos jogszabályokkal tisztában vannak azok, akik véleményt nyilvánítanak az adott ügyben. Ha megbízható, hatályos és közérthető információforrásra van szüksége, akkor mi az Építésijog.hu portált javasoljuk; akkor is, ha nem minden nap használja az oldalt. Egy-egy jogi „mellényúlással” jóval többet veszíthet, mint amennyibe az előfizetés kerül.

Az Építésijog.hu portál hosszú évek óta folyamatosan működik, immár több száz előfizető használja a szolgáltatást – köztük nagyvállalatok, állami intézmények, hatósági munkatársak és ügyvédek is, akiknek igencsak fontos a megbízható, minőségi tartalom. A portál szerkesztője, dr. Jámbor Attila ügyvédi és egyetemi oktatói presztízse is garancia a szolgáltatás színvonalára.

Felmérésünk szerint az Építésijog.hu előfizetői átlagosan havonta több mint egy mérnökórányi munkát megspórolnak a portál használatával – ebben az esetben már biztosan megtérül az előfizetési díj, hiszen (az éves előfizetési díjat alapul véve) a 3000 forintot sem éri el az erre költendő pénz. Ha pedig abból indulunk ki, hogy egy jogi hibából adódó elhúzódó pereskedés, ügyvédi költség, büntetés, kártérítés, ki nem fizetett munkadíj mekkora károkat okozhat, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az előfizetés akár a százszorosát is „visszahozhatja” az árának. Ezen a területen is nagyon igaz tehát a mondás: „A tudás pénzbe kerül – a tudatlanság egy vagyonba.”

--------------------------------------------------

MEGRENDELŐLAP

Kérjük, válasszon az alábbi két előfizetési lehetőség közül :

9 990 Ft
33 800 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!

Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft

Kérjük, töltse ki az előfizetéshez:

Kérjük, alább adja meg, hogy Ön milyen szakterületen dolgozik (több is megjelölhető). Tervező

Kivitelező

Üzemeltető

Ingatlanos

Építőanyag forgalmazó

Szakértő

Hatósági szakember

Diák

Jogász

Építtető

Egyéb

Kérjük, járuljon hozzá, hogy referenciaként említhessük az Ön Építésijog.hu-előfizetését portálunkon! Amennyiben hozzájárul, az Ön vállalkozásának/intézményének nevét az epitesijog.hu/referenciak menüpontban fogjuk feltüntetni.

Küldhetünk-e Önnek elektronikus számlát a befizetett díjról?

Szolgáltatásunkról az elektronikus aláírásról szóló törvény rendelkezései szerinti, fokozott biztonságú elektronikus aláírással és minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzővel ellátott számlát (PKI alapú számla) adunk. Ha nem kívánja elfogadni az – egyébként a jogszabályoknak mindenben megfelelő, előzetes megállapodást nem igénylő – elektronikus számlát, kérjük, vegye ki a pipát az alábbi jelölőnégyzetből. Ez esetben papír alapú számlát fogunk küldeni.

 

>>> IDE KATTINTVA <<< olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSzF) és az Adatvédelmi Tájékoztatót. 

Kérjük, ellenőrizze fenti adatait, mert ezek kerülnek a nyilvántartásunkba,
valamint a számlára, illetve díjbekérőre.